DELL EMC POWERPROTECT DATA DOMAIN چیست ؟
شرکت Dell EMC با ارائه محصولات خانواده PowerProtect Data Domain راه حلی سریع ، ایمن و کارآمد و مقرون به صرفه را با استفاده از De-duplication یا “dedupe” برای شناسایی بخش های داده اضافی و ذخیره تنها بخش های داده منحصر به فرد ، ارائه کرد.فشردهسازی محلی، بخشهای داده منحصربهفرد را با الگوریتمهای فشردهسازی خاصی مانند lz، gzfast، gz و غیره فشرده میکند. دل ای ام سی دیتا دامین با استفاده از سیستمهای عامل (DDOS) برای تکرار و فشردهسازی دادههای مورد استفاده قرار می گیرد . DDOS از “نسبت فشرده سازی” برای اندازه گیری اثربخشی فشرده سازی داده های خود استفاده می کند. به طور کلی، نسبت حجم کل داده های کاربر به اندازه کل داده های فشرده یا اندازه فضای فیزیکی استفاده شده است. سیستم فایل Data Domain یک سیستم فایل deduplication با ساختار Log است. یک سیستم فایل با ساختار لاگ فقط داده ها را به سیستم اضافه می کند و حذف به خودی خود نمی تواند فضای فیزیکی را آزاد کند. چنین سیستم های فایلی برای بازیابی فضایی که دیگر مورد نیاز نیست، به جمع آوری زباله متکی هستند. ویژگیهای سیستم فایل با ساختار log و فناوری حذفشده با هم، درک واضح همه جنبههای فشردهسازی در DDOS را دشوار میسازد. برای فشرده سازی، جنبه های زیادی وجود دارد که می توانیم اندازه گیری کنیم. ذخیره سازی فایل های کوچک DDOS تقریباً 1 کیلوبایت سربار به هر فایل برای ابرداده داخلی خاص اضافه می کند. هنگامی که یک سیستم تعداد قابل توجهی از فایل های کوچک (اندازه های کمتر از 1 کیلوبایت یا کیلوبایت تک رقمی) را ذخیره می کند، سربار ابرداده نسبت فشرده سازی موثر را پایین می آورد. ذخیره فایل های از پیش فشرده شده یا از پیش رمزگذاری شده فشردهسازی و رمزگذاری میتواند سطح تغییر دادهها را تقویت کرده و احتمال تکراریسازی را کاهش دهد. چنین فایل هایی معمولاً نمی توانند به خوبی کپی برداری شوند و نسبت فشرده سازی موثر سیستم را پایین آورده و حذف می کند. حذفها اندازه منطقی سیستم را کاهش میدهند، اما تا زمانی که جمعآوری زباله اجرا نشود، سیستم فضای استفادهنشده مربوطه را پس نمیگیرد. بسیاری از فایل های حذف شده، نسبت فشرده سازی را تا زمانی که Garbage Collection (GC) اجرا می شود، پایین می آورند. جمع آوری زباله (GC) یا تمیز کردن GC فضای مصرف شده توسط بخش های داده ای که دیگر توسط هیچ فایلی دیده نمی شود، بازیابی می شود. اگر اخیراً فایلهای زیادی حذف شدهاند، GC ممکن است با کاهش ردپای مصرف فضای فیزیکی، نسبت فشردهسازی سیستم را افزایش دهد. گرفتن عکس فوری وقتی از یک Mtree عکس می گیریم، اندازه منطقی مجموعه داده را تغییر نمی دهد. با این حال، تمام بخشهای دادهای که توسط Snapshot به آنها ارجاع میشود باید قفل شوند، حتی اگر تمام فایلهای گرفته شده توسط Snapshot پس از گرفتن عکس فوری حذف شوند. GC نمیتواند فضایی را که هنوز برای عکسهای فوری مورد نیاز است بازیابی کند. بنابراین داشتن تعداد زیادی عکس فوری ممکن است باعث شود که نسبت فشرده سازی موثر سیستم کم به نظر برسد. با این حال، عکس های فوری، امکانات مفیدی برای بازیابی تصادف هستند. ما هرگز نباید در گرفتن عکس فوری یا تنظیم برنامه های مناسب عکس فوری در صورت لزوم تردید کنیم.
محصولات خانواده Data Domain با PowerProtect DD Virtual Edition (DDVE) برای محیط داخل و Dell APEX Protection Storage برای ابر عمومی طراحی شده است .
امنیت ذخیره سازی در DELL Data Domain به چه صورتی می باشد ؟
سیستمهای Data Domain با اولویت قرار دادن عملیات بازیابی اطلاعات، با گنجاندن معماری پایداری داده در سیستم عامل خود، باردیگر یکی از چالشهای همیشگی فرآیندهای Backup/Recovery را از میان برداشتند.
که این معماری بر پایه ترکیب ۴ روش بنا شده تا احتمال خطا را به صفر برساند.
روش اول : END-TO-END Verification
تأیید پایان به پایان به معنای خواندن دادهها پس از نوشتن و مقایسه آنها با آنچه قبلا به دیسک ارسال شده است،می باشد. این روش ثابت میکند که از طریق سیستم فایل به دیسک قابل دسترسی است و دادهها خراب نشدهاند. هنگامی که DD OS یک درخواست نوشتن از نرم افزار پشتیبان یا بایگانی دریافت می کند، یک Checksum (چک سام) برای داده ها محاسبه می کند.
روش دوم : Fault Avoidance and Containment
قدم بعدی اطمینان همیشگی نسبت به داده ای که صحت آن تایید شده است تا همچنان در بازه زمانی تعریفی سالم بماند، نیز می باشد. موضوع خنده دار در رابطه با فایلهای سیستمی، بالا بودن ضریب خطاپذیریشان در زمان نوشته شدن بر دیسکهای ذخیره ساز است. به عنوان مثال، دادههای جدید مرتبط درخواست ذخیره شدن میفرستند و یا MetaDataی مربوط به دادههای قدیمی که قصد به روز رسانی شدن دارند درخواست ارسال میکنند. برای همین منظور سیستم عامل Data Domainها برای آنکه خود سبب بروز چنین مشکلاتی نگردد :
۱- دادههای جدید را به عنوان قطعات جدا ذخیره و ارتباط آنها را با نسخههای قدیمی ترشان ثبت میکند.
۲- برخلاف مدلهای قدیمی، از الگوهای ساده و کم حجم تری برای دنبال کردن ارتباطات ما بین اطلاعات ذخیره شده استفاده میکند.
۳- از مزایای بی نظیر و سریع NVRAM برای زمانهایی که نیاز به انجام دوباره Backup/Recovery برای تصحیح خطاهای یافته شده است، استفاده مینماید.
۴- در مدلهای کوچکتر Data Domainها، کل سیستم در مقابل خاموشی توسط یک باتری پشتیبان، در امان خواهد بود و هیچ وقفه ای در فرآیندهای جاری آن احساس نخواهد شد.
روش سوم : Continuous Fault Detection and Healing
این ذات تجهیزات سخت افزاری است که با خطاهایی در طول زمان دست و پنجه نرم کنند. نمونه بارز آن از مدار خارج شدن دیسکها است که حتی مجموعهای از بلاکهای دیسکها قابلیت خوانده شدن را از دست بدهند. راه حل این موضوع در سیستمهای Data Domain، با چک کردن مداوم RAID 6 موجود مابین دیسکها وlogهای ذخیره شده از وضعیت لحظه ای شان است تا در صورت احتمال خطا آن را به سرعت اطلاع دهد.
روش چهارم : File System Recoverability
هرچند تمام تلاش این معماری بر آن بوده تا هیچ خطری در سطح File System باعث خرابی دادهها نشود، اما پیش بینیهایی در مورد خطاهای انسانی نیز در نظر گرفته شده است. با تعبیه مجموعه ای از ابزارهای عملیاتی، امکان برقراری ارتباط مجدد اطلاعات با سیستم و یا بازسازی Metadata فایلهایی که از بین رفتند و یا آسیب دیدند را ممکن کرده است.
ساختارهای MetaData که امروزه بارها از آنها در مفاهیم Big Data نام برده میشود، همانند لیست راهنمایی هستند تا دسترسی به مقصد سریعتر شود. بنابراین وجود آنها در الگوی این معماری امکان بازیابی دادهها بر دیسکها را اجرایی میکنند. هر اطلاعاتی با Meta Data ایی که آن را به وضوح توصیف میکند، ثبت میشود. اگر به هر علتی این ساختار آسیب ببیند، در دو سطح Snapshot و جمع آوری Metadataهای مرتبط با آن در سطح دیسک و بازسازی مجددشانامکان بازیابی آن فراهم میشود.همچنین در بدترین حالت ممکن هم امکان دسترسی به دادههایتان وجود خواهد داشت.
DATA Domain از چه روشی برای ذخیره اطلاعات استفاده می کند ؟
Data Domain برای پشتیبانی (بکاپ) و آرشیو سازی در محیط کاری مورد استفاده قرار می گیرد و بیشتر فشار سیستم را به جای ورودی ،خروجی دیسک بر روی CPU/RAM وارد میکند . دستگاه منفرد روی قفسه را می توان با سایر DATA Domain ها ترکیب کرد تا یک “آرایه DDX” تشکیل دهد.
چرا از DATA Domain استفاده می کنیم ؟
هدف فناوری دامنه داده حذف نگرانیهای لجستیکی استفاده از پشتیبانگیری یا کتابخانههای نوار آرشیوی، با اجرای یک جایگزین مناسب مبتنی بر دیسک برای نوارهای پشتیبان بود .که این کار را با ابداع یک پیادهسازی سریع از فشردهسازی دادههای بدون تلفات، بهینهسازی شده برای حجمهای کاری جریانی انجام داد، و بخشهای بزرگ داده ورودی را با سایر بخشهای موجود در فروشگاه خود مقایسه کرد. این مزیت ، سرعت قابل توجهی را در مقایسه با نوار Tape ارائه کرد. در ابتدا توسط تحلیلگران صنعت به عنوان «بهینهسازی ظرفیت» طبقهبندی میشد، و به طور گستردهتری به عنوان درون خطی «deduplication deduplication» شناخته میشد. طول عمر سیستم برخلاف بسیاری از رقابت های اولیه Data Domain، ابتدا به عنوان یک ابزار فایل سیستم بسته بندی شد. این امر آن را قابل پیش بینی تر از یک محصول نرم افزاری و مدیریت آن را ساده تر از یک سیستم کتابخانه نوار مجازی می کند. این بسته محصول شامل خود سخت افزار ذخیره سازی و همچنین یک سیستم عامل اختصاصی و سیستم فایل می باشد .در کنار دستگاههای مستقل، Data Domain همچنین روشی برای یکپارچهسازی چندین دستگاه خود در یک سیستم ذخیرهسازی داده بزرگتر به نام آرایه DDX ایجاد کرد. آرایه DDX یک سیستم ذخیرهسازی منفرد روی قفسه است که از چندین ابزار ذخیرهسازی دامنه دادهای که بهعنوان «کنترلکننده» عمل میکنند، تشکیل شده است. ظرفیت ذخیره سازی داده های این سیستم را می توان با اتصال به “ذخیره سازی خارجی یکپارچه یا شخص ثالث” و کنترل آن بیشتر افزایش داد. آرایههای DDX در مقایسه با یک دستگاه Data Domain منفرد، توان عملیاتی بیشتری (مقیاسسازی با تعداد وسایل مورد استفاده بهعنوان کنترلکننده) را در یک منبع ذخیرهسازی منفرد، و ظرفیت ذخیرهسازی کلی ارائه میکنند.
دیتا دامین از چه تکنولوژی برای ذخیره سازی داده استفاده می کند ؟
Inline Deduplication
این تکنولوژی در انجام Deduplication به طور همزمان با ذخیره سازی داده می باشد . تقریبا تمامی محصولات جدید ذخیره سازهای Dell EMC از این تکنولوژی استفاده می کنند. در دیگر روش Deduplication که Post process نام دارد لازم است که ابتدا داده ها در ذخیره ساز ذخیره شوند سپس در عملیاتی جداگانه عملیات Deduplication بر روی داده ها انجام شود.
انجام عملیات Deduplication به صورت Inline و همزمان با ذخیره سازی داده ها موجب کاهش زمان لازم برای ذخیره سازی داده ها می شود. در صورت استفاده از Inline Deduplication شما قادر به ذخیره سازی یکباره ی داده های بزرگتری می باشید که تعداد عملیات لازم برای ذخیره سازی کاهش می یابد. به علت کاهش تعداد دفعات Read/Write عمر تجهیزات ذخیره ساز افزایش می یابد.
به عنوان مثال اگر سازمان شما چندین ویندوز سرور فعال دارد در تهیه نسخه های پشتیبان از این ماشین ها داده های تکراری بسیار زیادی ایجاد خواهد شد که در صورت استفاده از Inline Deduplication پس از ذخیره سازی پشتیبان اولین ماشین زمان ، فضای لازم برای تهیه پشتیبان سایر ماشین ها ده ها برابر کاهش می یابد.
Stream-Informed Segment Layout (SISL)
پایه و اساس عملکرد پیشگام صنعت Data Domain به معماری مقیاس دهی Stream-Informed Segment Layout (SISL) مربوط می شود که فشار ورودی،خروجی دیسک را به عنوان یک گلوگاه کاهش میدهد. معماری SISL به سیستم های Data Domain این امکان را می دهد تا 99 درصد پردازش deduplication را در CPU و RAM انجام دهد به طوری که عملکرد فوق العاده ای را حتی با وجود پروتکل های غیر کارآمدی همچون CIFS و NFS ارائه می کند. معماری SISL به این معنا است که سیستم های Data Domain به افزایش تعداد دیسک ها به منظور افزایش عملکرد متکی نیستند و در نتیجه مانند دیگر پلتفورم های deduplication محدود نیستند.این عدم محدودیت به این دلیل است که سیستم های Data Domain افزایش چشمگیری در عملکرد همراه با نسل موفق پردازنده های اینتل داشته اند؛ هر چقدر که پردازنده های اینتل سریع تر باشند، سیستم های Data Domain نیز سریع تر عمل میکنند و این عملکرد برای حجم بزرگی از داده ها که نیاز به ذخیره سازی و بک آپ گیری در کمترین زمان دارد استفاده می شود.
مزایا استفاده از دیتا دامین چیست ؟
Monster Scalability
مقایس پذیری بسیار زیاد یکی از مزایای برتر این ذخیره ساز است. با توجه به ظرفیت فوق العاده Data Domain که Useable Capacity آن تا ۳ پتابایت قابل افزایش می باشد تقریبا می توانید بی نهایت داده را در سازمانتان محافظت کنید. البته با استفاده از تکنولوژی های برتر Data Domain شما قادر به ذخیره سازی ۳۰ تا ۱۵۰ پتا بایت داده منطقی خواهید بود.
حداقل کردن هزینه های WAN
اگر سازمان شما برای Disaster Recovery یک سایت جداگانه را تعبیه کرده است و ارتباط بین سایت اصلی با سایتپ از طریق DR برقرار باشد بنابراین تمام تغییرات بر روی داده هایتان در هرلحظه باید در Remote DR Site نیز اعمال شوند. از این رو هزینه زیادی برای ارتباط بین سایت اصلی و سایت راه دور DR خواهید داشت. اما Data Domain با توجه به بهره گیری از Inline Deduplication و تنها ارسال بلاک های داده منحصر به فرد به سایت DR راه دور موجب صرفه جویی بسیار زیادی در حجم داده های ارسالی و هزینه های WAN شما می شود. با توجه به نتایج عملی به دست آمده در کاربردهای مختلف محصول Data Domain بین ۵۰ تا ۹۹ درصد از هزینه های ارتباطات WAN را کاهش می دهد.
سازگاری با محیط های ابری
یکی از ویژگی های Data Domain سازگاری با محیط های ابری و قابلیت ذخیره و بازیابی اطلاعات در محیط های ابری می باشد. شما می توانید با سرعت چند برابر سایر رقیبان داده هایتان را در محیط های ابری محلی یا راه دور ذخیره کنید. همچنین با سرعت ۴۵ برابر نزدیک ترین رقیبان Data Domain اطلاعاتتان را از محیط های ابری بازیابی کنید.
استفاده از تکنیک الگوریتمی Variable-Length
در دستگاههای Data Domain با تکنیک الگوریتمی Variable-Length، سیستم عامل موجود در هسته این دستگاه، دادههای ارسالی را به عنوان Backup قبل از ورود، انتخاب و تنها با نگهداری داده اصلی، فضای خود را بهینه مصرف مینماید. برتری این الگوریتم نسبت به مدل قدیمی خود که در دستگاههای دیگر وجود دارد، این است که با آگاهی از محتوا، به چند قسمت آن را تقسیم مینماید و بعد اقدام به نگهداری مینماید. در صورت مواجه شدن با همان داده اما با تغییرات احتمالی (بدون توجه به اینکه نسخه اصلی آن را در کدامین محل از خود ذخیره نموده) تنها به قسمت تغییر یافته اجازه ذخیره سازی میدهد. با این شیوه، به طرز حیرت انگیزی از به هدر رفتن فضای با ارزش ذخیره سازی خود جلوگیر مینمایید. نکته مثبت و حائز اهمیت دیگر کاهش زمان فرآیندهای Backup/Recovery است تا دیگر با خیال راحت فضای کار خود را ترک نمایید.
خبر خوب دیگر اینکه اگر از تکنیک دیگر این تجهیزات به نام DD BOOST (عملیات Deduplication را از سوی منبع دادهها قبل از ارسال، انجام می دهد) استفاده کنید تا ۵۰ % Backup را سریعتر و مطمئن به سرانجام میرساند.همچنین ۸۰ تا ۹۹ درصد بستر شبکه هم سبک تر خواهد شد و خبری از ترس سازمان برای کند شدن فرآیندهای آن نخواهد بود.
محصولاتی که DD Boost قابلیت کار با آنها را دارد:
- EMC Avamar and NetWorker
- Dell NetVault Backup and vRanger
- HP Data Protector
- Symantec NetBackup and Backup Exec
- VMware vSphere
- Veeam Backup & Replication
- IBM Data Studio
- Microsoft SQL Server Management Studio
- Oracle Recovery Manager (RMAN)
- Pivotal Greenplum Database
- SAP BR Tools and SAP HANA Studio
طراحی دیسکها بر اساس RAID6 جهت جلوگیری از قطعی سرور
در صورت خطای سختافزاری، قطعی احساس نخواهد شد. این تجهیزات با طراحی N+1 برای هر Power و Fan موجود، از این موضوع پیشگیری خواهند کرد. تمام دیسکها بر اساس RAID6 تنظیم خواهند شد تا یکپارچگی و امنیت لازم برای آنها تامین شود.
با وجود معماری آسیب ناپذیر داده ها، به طور مطمئن می توانید داده های حیاتی خود را بازیابی کنید و اطمینان پیدا کنید که داده ها دقیقاً مطابق با انتظار شما خواهند بود. هیچ سازنده دیگری نمی تواند چنین سطحی از توجه به یکپارچگی و صحت داده ها را ارائه کند. سیستم های Data Domain داده ذخیره شده را با داده ارسال شده بررسی می کنند و این کار اطمینان می دهد که داده ها به طور صحیح ذخیره می شوند. علاوه بر این، این سیستم اقدامات احتیاطی را انجام می دهد تا اطلاعات موجود را با افزودن داده های جدید به داده های قبلی حذف نکند؛ این کار تضمین می کند که بر روی داده ها بازنویسی انجام نمی شود. همچنین سیستم های Data Domain از حذف شدن یا از دست رفتن داده ها به دلیل رفتن برق یا خرابی های مربوط به هر دو دیسک درایو یا bit flipها محافظت می کنند و اطمینان می دهد داده ها قابل بازیابی و معتبر هستند. برخلاف بیشتر سازندگان، سیستم های Data Domain به فراداده های خود توصیفی کمک می کنند، به طوری که سیستم می تواند در یک چارچوب زمانی منطقی مجدداً ساخته شود. این تعهد برای اطمینان از صحت داده ها می بایست به سیستم های Data Domain این اطمینان را بدهد تا از داده ها حفاظت بهتری انجام دهد.
معماری آسیب ناپذیر داده ها شامل 4 مکانیزم حفاظتی است که همگی با هم بهترین حفاظت را برای صحت و بازیابی داده ها فراهم می کنند.
تایید انتها به انتها: بهترین راه برای آگاهی از این که آیا ذخیره سازی داده ها به خوبی انجام شده است یا خیر، بررسی داده ها پس از نوشته شدن و مقایسه آن ها در برابر checksum داده های ارسال شده است. این کار به صورت آنلاین زمانی انجام می شود که بکاپ در حال انجام باشد، بنابراین خطاهای شناسایی شده بدون این که لازم باشد کار بکاپ گیری مجدداً آغاز شود، قابل اصلاح هستند.
اجتناب از خطا و مهار آن: یکی از متداول ترین روش هایی که داده ها دچار تخریب می شوند، زمانی است که داده های جدید به آن اضافه می شود و گاهی اوقات نیز داده های قبلی مجدداً نوشته می شوند. سیستم های Data domain که از پردازنده های Intel Xeon قدرت می گیرند، با عدم پیوست داده های جدید به داده های موجود از این امکان جلوگیری می کنند. همچنین این سیستم شامل NVRAM است که در برابر از دست رفتن ها داده ها در وقوع قطع برق پیش از این که تمامی داده ها بر روی دیسک نوشته شوند، حفاظت می کند.
تشخیص و رفع خطا: هنگامی که داده های خود را به طور صحیح ذخیره می کنید، چگونه مطمئن می شوید که همچنان به طور صحیح باقی مانده است؟ با گذشت زمان، بیت ها می توانند flip کنند یا غیر قابل خواندن شوند و دیسک درایوها نیز می توانند خراب شوند. در تمامی سیستم های Data Domain، یک فرآیند پس زمینه در حال انجام به طور خودکار خطاها را تشخیص می دهد و اصلاح می کند، پیش از آن که به مشکل تبدیل شوند. علاوه بر این، RAID 6 از خرابی دوگانه درایو یا برداشت درایو اشتباه در زمان خرابی درایو حفاظت می کند. سیستم های Data Domain دربرگیرنده hot drive اضافی در هر ردیف هستند. این hot drive های اضافی به طور خودکار جای یک درایو خراب را می گیرند و به Dell EMC برای جایگزینی درایو خراب شده اطلاع می دهند.
قابلیت بازیابی سیستم فایل: حتی با وجود تمامی حفاظت هایی که در بالا به آن ها اشاره شده است، همواره امکان وقوع خرابی فاجعه بار وجود دارد. برای بیشتر سیستم های deduplication، این نوع خرابی ها به مفهوم از دست رفتن جزئی یا تمام داده ها است یا ممکن است بازیابی آن ها یک هفته یا بیشتر به طول انجامد. از آنجایی که صحت داده ها اولویت شماره یک طراحی است، سیستم Data Domain از یک فراداده خود توصیفی استفاده می کند، بنابراین می توانیم یک سیستم را به طور کامل در کمتر از 24 ساعت در صورت وقوع بدترین شرایط ممکن مجدداً ایجاد کنیم.
Data Domain از چه پروتکل های استفاده می کند ؟
راهکارهای حاکم بر عصر دیجیتال همچنان از پروتکلهای سیستمی استاندارد پشتیبانی میکنند تا پیچیدگی و آشفتگی حذف تجهیزات قدیمی، هزینه سربار و نگرانی برای مشتریان خود نداشته باشند. Dell EMC با پیروی از این موضوع، در طراحی سیستم عامل دستگاههای Data Domain پنج پروتکل سیستمی رایج را تعریف کرده است تا هماهنگی با تمامی نرم افزارهای Backup پیشرو در بازار و نیازهای متنوع سازمان را پوشش دهد.
۱- پروتکل NFS
امکان به اشتراک گذاری فایلها، دایرکتوریها، و انتقال پیامهای مبتنی بر شبکه Ethernet را برای سیستمهای UNIX ایجاد کرده است.
۲- پروتکل CIFS
با در اختیار داشتن پروتکل CIFS در سیستم عامل خود، انجام تمامی فرآیندهایی که در گزینه یک گفته شد را برای سیستمهای Windows ایی تحت شبکه TCP/IP مهیا کرده است.
۳-پروتکل DD Boost
– با پروتکل DD Boost که توسط شرکت Symantec تولید شده، به نرم افزارهای Backup اجازه دسترسی به فضای دیسکهای Data Domain را صادر میکند. این ارتباط در سطح سخت افزاری به وسیله پورت HBA iSCSI موجود بر سروری که آن نرم افزار وجود دارد و تحت شبکه TCP/IP انجام میشود نیز موجود می باشد.
۴- پروتکل NDMP
با پروتکل NDMP، دستگاههای NAS امکان ارسال دادههای Backup شان به Data Domain را پیدا میکنند اما از قبل میبایست دیسکهای Data Domain به واسطه پروتکل VTL به یک سری Tapeهای مجازی تعریف شوند.
۵- پروتکل لازم برای پیاده سازی VTL
استفاده از پروتکل لازم برای پیاده سازی VTLبرای ایجاد راهی که بتوان دیالوگ مشترکی مابین Data Domain وسرورهایی که تحت پروتکل FC قصد ارسال Backup را دارند، بهترین گزینه بوده است. از این طریق یک شبیه سازی بر فضای دیسکها انجام می شود تا آنها را به عنوان Tape Libraryهای مجازی به این سرورها معرفی کنند. در نتیجه، نرم افزارهای Backup با پورت HBA FC خود آنها را شناخته و دادههایشان را تحت شبکه FC به سمت Data Domain می فرستند.
با توجه به پیاده سازی همزمان پروتکلهای VTL و DD Boost حتما باید با کارشناسان فنی شرکت مشورت لازم برای تخصیص فضای موردنیاز را داشته باشید تا با مشکلی در کارایی و کمبود فضا مواجه نشوید. به ویژه اگر VTL را به عنوان مبدا اصلی Backupهایتان معرفی نمایید.
به دلیل آنکه آزاد سازی فضا به صورت خودکار در Tapeهای تعریف شده مجازی انجام نمی شود، حتی اگر در پایگاه داده نرم افزار Backup از تاریخ تعریف شده برای نگهداری دادهها گذشته باشد، این اقدام تنها با اجرا نمودن گزینه Garbage Collection در دستگاه Data Domain انجام می شود. اما در رابطه با دادههایی که از روش DD Boost به دستگاه ما وارد شدند، این اقدام به طور خودکار انجام میشود. به عنوان مثال در نرم افزار Netbackup ، فرآیند پاکسازی به محض اینکه تاریخ انقضای نگهداری فرا رسیده باشد، انجام میشود.
شرکت پردازش سرور نیوان متشکیل شده از بهترین کارشناسان که در تمامی مراحل اعم از مشاوره ، اجرا ، خرید و فروش ذخیره ساز ها و تجهیزات شبکه در کنار شما مشتریان عزیز می باشد تا بتوانید نسبت به نیاز های سازمانتان بهترین خرید را انجام دهید.