شبکه ذخیره سازی (SAN) چیست ؟
شبکه ذخیره سازی SAN که مخفف کلمه Storage Area Network می باشد به زبان ساده یک شبکه اختصاصی برای ذخیره اطلاعات است و یک فناوری ذخیرهسازی Block-level را در یک شبکه پرسرعت اختصاصی ارائه می دهند که توسط بسیاری از Hostها پشتیبانی می شوند . این فناوری به شرکتها کمک میکند تا دیتاهای خود را به صورت مرکزی و مدیریت شده ذخیره و به آنها دسترسی داشته باشند. سن ها ویژگی های بی نظیر برای دیتاهای Mission Critical را تضمین می کند . این ویژگی های Enterprise-class باعث می شود تجهیزات SAN به عنوان راهکاری مناسب برای سازمان های داده محور باشد در این شبکه اطلاعات به صورت طبقه بندی مشخص میشوند و هر کدام در یک بلوک حافظهای قرار میگیرند . SAN storage ها از قابلیتهایی مانند افزایش قابلیت اطمینان، افزایش سرعت انتقال دیتا ، امکان افزایش ظرفیت ذخیرهسازی ، امنیت و قابلیت اطمینان محافظت و دسترس پذیری داده برخوردار می باشند و این قابلیت هارا در اختیار ما قرار میدهند که دسترسی چندین سرور را به Pool های یکپارچه مشترک در سطح Block فراهم می کنند. از آنجایی که این بلوکها با نظم خاصی در کنار هم قرار میگیرند، امکان دسترسی به دادهها در کمترین زمان ممکن میسر میشود. بلوکهای اطلاعاتی به صورت مجزا در هارد درایوها ذخیره میشوند و در مواقع لزوم از آنها استفاده خواهد شد.در سن ها وجود فیبر نوری باعث میشود که برای انتقال حجم زیادی از دادهها بتوان از شبکه san به خوبی استفاده کرد. در بعضی از مدلهای این شبکه از پورتهای اسکازی برای تبادل دادهها بین اجزای شبکه استفاده میشود. میزان دسترسی در این شبکه بسیار عالی است و چند نفر میتوانند در یک زمان واحد به یک فایل خاص دسترسی داشته باشند. این امکان ویژه باعث شده تا شبکه san به یک انتخاب جذاب برای اکثر شرکتها و سازمانها تبدیل شود. خرید سن استوریج یک سازمان را قادر می سازد تا ذخیره سازی را بهعنوان یک منبع جمعی واحد در نظر بگیرد و با استفاده از فناوریهایی مانند RAID میتوان ظرفیت ذخیره سازی را بهینه کرد و انعطاف پذیری در ذخیره سازی را بهطرز چشمگیری افزایش داد. در حال حاضر بزرگترین دیتاسنترها در سراسر جهان از این شبکه استفاده میکنند و حجم انبوهی از اطلاعات را پردازش میکنند. اگر به دنبال یک سیستم شفاف و پرسرعت در ذخیرهسازی و پردازش اطلاعات هستید، بدون شک استفاده از شبکه san یک راهکار عالی در پیش روی شما خواهد بود.
SAN Storage برای چه کسب و کارهایی مناسب است و چرا باید از SAN Storage استفاده کرد ؟
شرکت های که سرعت انتقال داده ، ظرفیت بالا ، قابلیت انعطاف پذیری بالا ، مدیریت کلان داده ، دسترسی سریع به شبکه برای ذخیره سازی از چندین هاست به یک دیتا برای کار تیمی را دارند از SAN استفاده کنند . SAN Storage در صنایع مختلف از جمله شرکتهای آموزشی ، بانکداری ، مخابراتی ، شرکت های بیمه ای ، خدمات مالی ،اطلاع رسانهها ، ادارات دولتی ، فناوری اطلاعات و خدمات ، بیمارستان ها و شرکتهای نرمافزار کامپیوتری که محصولات جدیدی برای طراحی ، آزمایش ، شکست و تکرار مجدد آن کار را دارند مستلزم می سازد که صدها یا نه هزاران تکرار در طول توسعه انجام دهند که این فرآیند به حجم عظیمی از ذخیره سازی و عملیات چند ابری ترکیبی با کارایی بالا دارد و این حجم بالای دیتا باعث می شود که انتخاب SAN بهترین انتخاب برای سازمان ها قرار گیرد .
مزایای استفاده از ذخیره سازی SAN
- عملکرد بالا : با استفاده از Network Fabric که به وظایف ذخیره سازی اختصاص داده شده است.که سرعت انتقال اطلاعات در san تا ۱۲۸ گیگابایت بر ثانیه میرسد که در چشم به هم زدنی بزرگترین فایلها انتقال خواهند یافت.
- قابلیت مقیاس پذیری بالا و یکپارچه سازی سرور و هارد دیسک ها : در یک اداره یا سازمان ها تعداد زیادی کامپیوتر وجود دارد که کارهای اداری مختلف با آنها انجام میشود. برای اینکه همه این سیستمها به دادههای مشترک دسترسی پیدا کنند، از SAN ها استفاده می شود که میتواند از چندین سرور میزبان و دستگاههای ذخیره سازی پشتیبانی کند. یک SAN در واقع همه چیز را به هر چیز دیگری متصل میکند. شبکه san وظیفه اتصال و یکپارچه سازی سرور با هاردها و سیستمها را برعهده دارد و کل این مسیر را مدیریت میکند. این قابلیت شبکه san باعث میشود تا کارهای سازمانی با بالاترین سرعت ممکن انجام شوند.
- در دسترس بودن بالا: به این صورت است که در صورت بروز مشکل در یکی از interface یا SP ، هیچ مشکلی در برقراری ارتباط بین هاست و استوریج نخواهد بود و همیشه یک مسیر جایگزین برای حفظ در دسترس بودن فضای ذخیره سازی پیدا خواهد شد.
- وجود ویژگیهای مدیریتی پیشرفته: یک SAN از مجموعهای از ویژگیهای مفید ذخیرهسازی کلاس سازمانی، از جمله رمزگذاری دادهها، حذف مجدد دادهها، تکثیر ذخیرهسازی که برای به حداکثر رساندن ظرفیت ذخیرهسازی، امنیت و انعطافپذیری دادهها طراحی شدهاند، پشتیبانی میکند.
- طبقه بندی اطلاعات : با توجه به محرمانگی بسیاری از اطلاعات مربوط به سازمانها، حتما باید از شبکههایی استفاده کرد که میزان امنیت آنها بالا باشد. خوشبختانه وجود پروتکلهای امنیتی مختلف بر روی شبکه san باعث حفاظت اطلاعات خواهد شد. نکتهای که باید به آن دقت کنید، طبقهبندی بودن اطلاعات بر روی این شبکه است و برای هر کاربر فقط بخش خاصی از اطلاعات در دسترس خواهد بود.
امکان تهیه نسخه پشتیبان (بکاپگیری) : اطلاعات و دادههای سازمانی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار هستند و بخش مهمی از آنها جزو اطلاعات محرمانه به شمار میآیند. اطلاعات شخصی مربوط به کارمندان یا مشتریان و سایر دادههای مهم، همگی بر روی شبکه san قرار میگیرد پس باید حتما فضای امنیتی برای حفظ اطلاعات فراهم کرد. خوشبختانه این شبکه دارای امکان بکاپگیری به صورت خودکار را دارد و در زمانهای مشخص شده، این کار را به صورت مرتب انجام خواهد داد. در این حالت امکان از بین رفتن اطلاعات به صفر میرسد زیرا یک فایل پشتیبان معتبر از دادهها وجود دارد.
برگرداندن اطلاعات (restore) در صورت حذف شدن : اگر بنا به هر دلیلی اطلاعات شما از روی شبکه san حذف شد، نیازی به نگرانی وجود ندارد زیرا قابلیت بازیابی اطلاعات در آن وجود دارد. امکان ریستور کردن یک امتیاز ویژه برای این شبکه به وجود آورده و میزان اعتماد عمومی به آن را افزایش داده است. در صورتی که اطلاعات موجود پاک شد، به راحتی اطلاعات ریستور میشوند و به جای قبلی خود برمیگردند.
- کاهش هزینه های مربوط به ذخیره سازی اطلاعات : به طور قطع اگر قرار باشد که به ازای هر سیستم کامپیوتری یک هارد با فضای بالا نصب شود، هزینه انجام این طرح بسیار زیاد میشود. زمانی که شما از یک شبکه san استفاده میکنید، همه سیستم ها به این شبکه اتصال دارند و در نتیجه هزینههای مربوط به خرید و نگهداری از تجهیزات به کمترین حد خود میرسد. بسیاری از شرکتهای بزرگ برای کمتر کردن هزینههای خود از این روش به طور ویژه استفاده میکنند. حال که فهمیدیم یکی دیگر از مزایای san چیست، بهتر است که هر چه سریعتر تصمیم خود مبنی برای استفاده از آن را به مرحل اجرا برسانیم.
معایب شبکه ذخیره ساز SAN Storage
هزینه : شبکه ذخیره سازی SAN معمولا هزینه بالایی برای اجرا و نگه داری دارد، زیرا نیازمند سخت افزارهای گران قیمت و اختصاصی روی سرورهای میزبان هستند و برای این کار با استفاده از HBA ها ، سوئیچ ها و کابل کشی شبکه Fabric ، نرمافزارهای مدیریتی پیچیده استفاده می کنند . برای سازمانهای کوچک و متوسط با منابع مالی محدود، هزینههای شبکه منطقه ذخیرهسازی ممکن است غیرقابل قبول باشد.
پیکربندی و پیادهسازی پیچیده و مدیریت SAN : راهاندازی و پیکربندی شبکه منطقه ذخیرهسازی نیاز به تخصص و دانش فنی بالا دارد که شامل تنظیمات سختافزاری، شبکه، نرمافزارهای مدیریتی و سیستمعامل می باشد. با توجه به پیچیدگی بر روی سخت افزار، چالش مهمی در مدیریت SAN، پیکربندی ویژگیها، راه اندازی RAID، گزارشگیری و تهیه مستندات و… نیز وجود دارد.
وابستگی به شبکه جداگانه: شبکه منطقه ذخیرهسازی نه تنها به منظور پیادهسازی یک مخزن ذخیرهسازی بزرگ مورد استفاده قرار میگیرد، بلکه با هدف حفظ پهنای باند شبکه محلی پیادهسازی میشود. از اینرو به کانالهای ارتباطی با کیفیت و عملکرد بالا نیاز دارد. هرگونه خطا یا اختلال در شبکه میتواند باعث قطعی در دسترسی به دادهها شود. این وابستگی به شبکه ممکن است معضلات امنیتی، عدم قابلیت اطمینان و کندی را به همراه داشته باشد.
امنیت: شبکه منطقه ذخیرهسازی باید به شکل مطمئن محافظت شوند، زیرا میزبان اطلاعات حیاتی و حساسی هستند. ضعف در امنیت SAN میتواند به عوامل خارجی دسترسی غیرمجاز به دادهها، سرقت اطلاعات و حتی پاک کردن یا تحریف اطلاعات را بدهد.
مقیاسپذیری زمانبر یا محدود: افزایش ظرفیت ذخیرهسازی و قابلیتهای SAN ممکن است به دلیل نیاز به سختافزارهای گرانقیمت به تعویق بیفتد با در نظر گرفتن هزینه، SAN به طور کلی فقط در محیط های بزرگتر و پیچیدهتر که سرور و فضای ذخیره سازی قابل توجهی وجود دارد، موثر است. اما با این حال در محیطهای کوچک هم میتوان SAN را پیاده سازی کرد اما با توجه به هزینه و پیچیدگی آن، قطعا انتخاب ایدهآلی نیست.
با توجه به اینکه شبکه san مجموعهای پیشرفته از شبکهها به شمار میآید، مدیریت کردن آن برای همه افراد ممکن نیست و باید یک فرد متخصص در این زمینه وجود داشته باشد. اگر شبکه san در یک سازمان اجرا شود، باید با متخصص این شبکه وارد همکاری شد تا کارهای مربوط به آن را انجام دهد. این مورد نیازمند صرف بعضی از هزینهها است که میتواند محدودیتهایی را ایجاد کند. به این نکته دقت داشته باشید که خرابی بعضی از قطعات شبکه امری طبیعی است و همواره باید برای جایگزین کردن این قطعات برنامه مناسب و درستی داشته باشید.
SAN چگونه کار میکند؟
یک (SAN) Storage Area Network با استفاده از 3 لایه Host Layer ، Fabric Layer ، Storage Layer کار می کند که هر کدام از این لایهها دارای ویژگیهای مخصوص به خود هستند . اگر یک شبکه جداگانه برای اتصال سرورها به استوریج فراهم کنید، میتوانید دسترسی سریعتری به حجم عظیمی از اطلاعات موجود در فضاهای ذخیره سازی داشته باشید.
بررسی Host Layer
لایه میزبان نشاندهنده سرورهایی است که به SAN متصل هستند. در بیشتر موارد میزبانها، بارهای کاری سازمانی مانند پایگاههای داده را اجرا میکنند که نیاز به دسترسی به فضای ذخیره سازی دارند. جالب است بدانید که هاستها از اترنت برای برقراری ارتباط با سرورها و کاربران استفاده میکنند. میزبان های SAN همچنین یک آداپتور شبکه جداگانه را در خود جای دادهاند که به دسترسی SAN اختصاص داده شده است. آداپتور شبکهای که برای اکثر FC SAN ها استفاده میشود، آداپتور باس میزبان (HBA) نامیده میشود. مانند اکثر آداپتورهای شبکه، FC HBA از سیستم عامل برای کار با سخت افزار HBA و همچنین یک درایور دستگاه استفاده میکند که HBA را به سیستم عامل سرور متصل میکند. این پیکربندی سبب میشود تا حجم کاری بتواند دستورات و دادههای ذخیره سازی را از طریق سیستم عامل به SAN و منابع ذخیره سازی آن منتقل کند.
یکی از محبوبترین و قدرتمندترین فناوریهایی که میتوان برای SAN بهحساب آورد، FC است؛ اما سایر فناوریهای SAN که به طور گسترده پذیرفته شده شامل InfiniBand همراه با iSCSI است. هر فناوری هزینهها و ویژگیهای مخصوص به خودش را دارد. هر سازمان باید به حجم کاری و نیازهای ذخیره سازی خود توجه کند تا بتواند بهترین فناوری را انتخاب کند. توجه کنید که هر سه لایه باید فناوری یکسانی داشته باشند.
بررسی Fabric Layer
این لایه نشان دهنده کابل کشی و دستگاههای شبکه بوده که شامل بافت شبکه میشود که میزبان SAN و ذخیره سازی SAN را به هم متصل میکند. دستگاههای شبکه SAN در لایه فابریک میتوانند شامل سوئیچهای SAN، گیت وی ها، روترها و پلهای پروتکل باشند. کابلکشی و پورتهای مربوط به دستگاههای فابریک SAN میتوانند از اتصالات فیبر نوری یا کابلهای مبتنی بر مس سنتی برای ارتباطات شبکه استفاده کنند.
بررسی Storage Layer
لایه ذخیره سازی از دستگاههای ذخیره سازی مختلف تشکیل شده است و معمولا شامل HDD و SSD است. اکثر دستگاههای ذخیره سازی در یک SAN در گروههای RAID فیزیکی سازماندهی شدهاند که میتوانند برای افزایش ظرفیت ذخیره سازی، بهبود قابلیت اطمینان دستگاه ذخیره سازی یا هر دو مورد استفاده قرار گیرند.
یک SAN همچنین از یک سری پروتکل استفاده میکند که نرم افزار را قادر به برقراری ارتباط یا آماده سازی داده ها برای ذخیره سازی میکند. رایج ترین پروتکل، FCP است که دستورات SCSI را بر روی فناوری FC ترسیم میکند. iSCSI SAN از یک پروتکل iSCSI استفاده میکند که دستورات SCSI را از طریق TCP/IP نگاشت میکند.
انواع پروتکل های شبکه سن
کانال فیبر Fibre Channel (FC): یک شبکه پر سرعت است که توانایی عملیاتی بالایی به همراه تاخیر کم ارائه می دهد و به همین دلیل برای افزایش قابلیتهای شبکه SAN استفاده میشود. این شبکه تا 128 گیگابایت بر ثانیه را در فواصل شهری ارائه میدهد. رابطهای FC میتوانند زمانی که استوریج و سرورها در یک مکان هستند و در صورتی که فاصله آنها از 10 متر بیشتر نمیشود، مورد استفاده قرار گیرند. به عنوان یک رابط شبکه، FC از چندین توپولوژی، از جمله point-to-point، arbitrated loop و switched fabric، مانند اترنت مدرن پشتیبانی میکند.این پروتکل معمولا از کابلهای فیبر نوری برای ارتباط با دستگاههای ذخیرهسازی استفاده میکند از شبکه کانال فیبر برای ارسال دستورات SCSI استفاده می کند. این تحویل با سرعت بالا داده های بلوک خام را بدون تلفات بین ذخیره سازی رایانه و سرورها فراهم می کند. و سرعتهای انتقال بالا مثل 16Gbps، 32Gbps و 64Gbps را پشتیبانی میکند. FC با استقرار آداپتورهای گذرگاه میزبان (HBA) در هر سرور، استوریج، سوئیچهای شبکه یا سایر دستگاههای شبکه پیادهسازی میشود. هر HBA دارای یک یا چند پورت است که در آن دادهها مبادله میشود. پورتها میتوانند مجازی یا فیزیکی باشند و پورتهای فیزیکی از طریق کابلها به هم متصل میشوند و به HBA و سوئیچها اجازه میدهند تا یک شبکه را تشکیل دهند.
رابط سیستم کامپیوتر کوچک اینترنت (iSCSI) Internet Small Computer System Interface: یک پروتکل شبکه است که از طریق شبکه آیپی (TCP/IP) برای اتصال و ارتباط با دستگاههای ذخیرهسازی SAN استفاده میشود. با استفاده از iSCSI داده های ذخیره سازی بلوک گرا را با استفاده از دستورات SCSI در داخل یک فریم اترنت نقشه برداری می کند و سپس از یک شبکه اترنت استاندارد TCP/IP برای انتقال استفاده می کند.iSCSI میتوان با سرعت 1Gbps تا 100 گیگابیت در ثانیه اجرا و دادهها را در سراسر LAN، WAN و حتی اینترنت تبادل کند. در جایی که FC یک طراحی شبکه منحصر به فرد و بسیار تخصصی ارائه میدهد، iSCSI دادههای بلوک SCSI سنتی و بستههای دستوری را با فناوری رایج شبکه اترنت و TCP/IP ادغام میکند. این شبکههای ذخیرهسازی iSCSI را قادر میسازد تا از همان کابلکشی، آداپتورهای شبکه، سوئیچها و سایر اجزای شبکه مورد استفاده در هر شبکه اترنت استفاده کنند. ISCSI امکان راه اندازی یک شبکه ذخیره سازی مشترک را فراهم میکند که در آن چندین سرور و کلاینت میتوانند به منابع ذخیره سازی مرکزی دسترسی داشته باشند، انگار که ذخیره سازی یک دستگاه متصل به صورت محلی است.
FCoE (Fibre Channel over Ethernet): پروتکلی است که اجازه میدهد تا سیگنالهای کانال فیبر را در شبکه اترنت انتقال داد. این پروتکل از کابلهای اترنت برای اتصال به دستگاههای ذخیرهسازی SAN استفاده میکند. با استفاده از FCoE، میتوان از زیرساخت شبکه اترنت موجود برای اتصال به دستگاههای ذخیرهسازی SAN استفاده کرد و نیازی به ایجاد یک شبکه جداگانه برای Fibre Channel نیست. به همین دلیل سوئیچ ساده، SAN می تواند از سخت افزار و کابل کشی کمتری با نصب و مدیریت راحت تر نسبت به پروتکل های سنتی استفاده کند. این یک پروتکل مبتنی بر استاندارد است که نیاز به اجرای شبکه های LAN و SAN جداگانه را نیز از بین می برد.
Non-Volatile Memory Express Over Fiber Channel (FC-NVMe) – FC-NVMe : یک پروتکل رابط برای دسترسی به حافظه فلش از طریق گذرگاه PCI Express (PCIe) است. که اجازه میدهد تا دستگاههای ذخیرهسازی NVMe مخفف (Non-Volatile Memory Express) را به طور مستقیم به سیستمها و شبکههای SAN متصل کند. این پروتکل از طریق شبکههای مختلف مانند اترنت، Fibre Channel و InfiniBand عمل میکند و ارتباطات با سرعت بالا و زمان دسترسی کمتر را فراهم میکند. بهبود عملکرد گسترده ای را نسبت به معماری های سنتی تمام فلش (AHCI) ارائه می دهد. در حالی که AHCI به یک صف فرمان سریال محدود می شود، NVMe می تواند ده ها هزار صف موازی را مدیریت کند که هر کدام ده ها هزار فرمان همزمان را مدیریت می کند.
تجهیزات مورد نیاز ذخیره سازی SAN
آرایههای ذخیرهسازی (Storage Arrays): آرایههای ذخیرهسازی SAN دستگاههای فیزیکی هستند که دیسکها را جهت ذخیرهسازی دادهها آماده میکنند. آنها شامل درایوهای سخت، درایوهای حالت جامد (Solid-State Drives) و سایر تکنولوژیهای ذخیرهسازی هستند.
آداپتور باس میزبان (HBA) Host Bus Adapter :یک آداپتور مدار مجتمع است که سخت افزار کامپیوتر یا سرور را به یک سیستم میزبان ذخیره سازی یا شبکه متصل می کند.
سن سوئیچهای SAN (SAN Switches): سوئیچهای SAN برای اتصال آرایههای ذخیرهسازی و دستگاههای مختلف به شبکه SAN استفاده میشوند. آنها از پورتهای فیبر نوری یا پورتهای اترنت استفاده میکنند و امکان انتقال دادهها بین دستگاهها را فراهم میکنند.
ماژولهای توسعه SAN (SAN Expansion Modules): این ماژولها برای افزایش قابلیتهای تحملپذیری خطا و ظرفیت ذخیرهسازی در شبکه SAN استفاده میشوند. آنها به آرایههای ذخیرهسازی اضافه میشوند و امکان افزایش تعداد درایوها و ایجاد مسیرهای ارتباطی بیشتر را فراهم میکنند.
ماژولهای تحلیلگر شبکه (Network Analyzers): این ماژولها برای نظارت و تجزیه و تحلیل ترافیک شبکه SAN استفاده میشوند. این ماژولها بر خلاف اسمی که دارند در قالب نرمافزارهای کاربردی مورد استفاده قرار میگیرند. آنها امکان مشاهده و تجزیه و تحلیل جریانهای داده در شبکه SAN را فراهم میکنند و به شناسایی مشکلات و عیبیابی کمک میکنند.
کابل فیبر نوری (Fiber optic cable) : کابلها و فیبر نوری برای اتصال آرایههای ذخیرهسازی و سوئیچهای SAN به یکدیگر با بالاترین سرعت ممکن مورد استفاده قرار میگیرند.
نرمافزار مدیریت SAN: این نرمافزارها برای مدیریت و پیکربندی شبکههای ذخیرهسازی SAN استفاده میشوند. آنها امکاناتی مانند مدیریت تجهیزات ذخیرهسازی، پیکربندی آرایههای تحت شبکه (SAN arrays)، مدیریت مجازیسازی ذخیرهسازی و تجمیع منابع را فراهم میکنند.
اپلیکیشنهای مدیریت Storage Area Network (SAN)
HPE OneView: یک پلتفرم مدیریت مبتنی بر وب است که توسط شرکت HPE ارائه میشود. این اپلیکیشن اجازه میدهد تا شبکههای ذخیرهسازی SAN و سیستمهای مجازیسازی را به صورت یکپارچه مدیریت کنید و عملیاتی مانند پیکربندی تنظیمات، مانیتورینگ و ایجاد گزارشها را انجام دهید.
Dell EMC Unisphere: اپلیکیشن Unisphere توسط شرکت Dell EMC ارائه میشود و برای مدیریت و نظارت بر دستگاههای ذخیرهسازی EMC استفاده میشود. این اپلیکیشن امکانات متنوعی را ارائه میدهد که شامل پیکربندی، مانیتورینگ، مدیریت عیبیابی و گزارشگیری است.
IBM Spectrum Control: این اپلیکیشن توسط IBM ارائه میشود و برای مدیریت و کنترل سیستمهای ذخیرهسازی SAN وNAS سرنام (Network-Attached Storage) استفاده میشود. Spectrum Control نیز امکاناتی مانند مانیتورینگ، پیکربندی، عیبیابی و بهینهسازی را فراهم میکند.
NetApp OnCommand System Manager: این اپلیکیشن توسط شرکت NetApp ارائه میشود و برای مدیریت و نظارت بر دستگاههای ذخیرهسازی NetApp استفاده میشود. OnCommand System Manager همانند موارد یاد شده امکاناتی مانند پیکربندی، مانیتورینگ، عیبیابی و مدیریت سیستمهای فایلی را به شکل بلادرنگ را فراهم میکند.
Pure Storage Pure: اپلیکیشن ارائه شده توسط شرکت Pure Storage است که برای نظارت بر دستگاههای ذخیرهسازی Pure Storage استفاده میشود. این نرمافزار امکانات گستردهای را برای نظارت بر حجم گستردهای از ولومها و فضاهای ذخیرهسازی، تحلیل و بهینهسازی زیرساخت ارائه میکند.
محصولات ذخیره سازی SAN شرکت HPE ؟
محصولات ذخیره سازی HPE مسائل مربوط به انطباق پارچه را به حداقل می رساند و اطمینان حاصل می کند که ارتقاها برای عملکرد با زیرساخت های موجود تأیید می شوند. HPE قدرت فلش و دیگر قابلیتهای ذخیرهسازی سازمانی را به سطح قیمت و سادگی کاهش میدهد که میتواند تقریباً برای هر سازمانی در بازار برای ذخیرهسازی مشترک و ابزارهایی که برای مدیریت آنها استفاده میشوند، مفید باشد. HPE MSA 2062 SAN Storage یک سیستم آماده برای فلش است که برای شتاب برنامه های مقرون به صرفه طراحی شده است و برای استقرار اداری کوچک و از راه دور ایده آل است. HPE Smart SAN FOR 3PAR یک نرم افزار مدیریت دستگاه ذخیره سازی است که پیکربندی و مدیریت SAN را از طریق اتوماسیون هوشمند ساده و بدون خطا می کند. HPE Network Orchestrator به شما کمک می کند تا فرآیند پیکربندی، نظارت و مدیریت پارچه های SAN مرکز داده را تسریع و ساده کنید. خانواده سوئیچ اترنت HPE StoreFabric سری M، پارچه شبکه ای با پهنای باند بالا و تاخیر کم را ارائه می دهد که برای ذخیره سازی با عملکرد انتقال سریع، مقیاس پذیر و تضمین شده طراحی شده است. اگر برای تجزیه و تحلیل، طراحی و پشتیبانی راه حل ذخیره سازی خود نیاز به کمک دارید، ما همچنین خدماتی را برای کمک به شما در مدرن سازی، مهاجرت و محافظت از ذخیره سازی داده ارائه می دهیم. ما در هر مرحله از جایگزینی سیستم های قدیمی خود با راه حل های ذخیره سازی منسجم به شما کمک خواهیم کرد.